» » » Betonlook verf L’Authentique.

Betonlook verf L’Authentique.

We hebben nu iets nieuws in de winkel… betonlook van het merk L’Authentique! Super stoer en heel gaaf om aan te brengen!

Vanaf nu zijn wij ook dealer van de prachtige verflijn van L’Authentique Paints, 100 authentieke kleuren die op elkaar zijn afgestemd. Fluweelzachte krijtverf en kalkverf in tinten met een karakteristieke uitstraling.

Tevens is de betonlook verf van L’Authentique bij ons te verkrijgen! Kom deze al bekijken in de winkel.. Erg makkelijk aan te brengen met een kwast en het effect is Ge-wel-dig!

In combinatie met landelijke meubels in een landelijk inrichting past deze verf als geen ander op z’n plek.

Je begint met het aanbrengen van een primer.. daar zit een lichte korrel in. Hier ben je zo mee klaar. Daarna breng je de betonlookverf aan. Ik heb het wild aangebracht, niet te netjes. En wow, wat een geweldig effect. Het is echt net beton! Je gebruikt wel ietsje meer verf dan met bv kalkverf, maar na 1 laag is het al klaar! Deze verf is in 4 tinten verkrijgbaar.

Kom langs in de winkel om de betonwand te bekijken.. tevens hebben we binnenkort alle kleurstalen binnen van L’Authentique.

 

Delen:

Laat een Reactie Achter