Landelijke vloeren creëren met RAW stones landelijke vloertegels

/ Landelijke vloeren creëren met RAW stones landelijke vloertegels

Landelijke vloeren creëren met RAW Stones landelijke vloertegels

Landelijke vloeren creëren doe je met de landelijke vloertegels van het merk RAW Stones. Ook bekend als (keuken) tegels in landelijke stijl. RAW Stones zijn landelijke vloertegels die de uitstraling van originele natuurlijke stenen hebben met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

Wat maakt deze landelijke vloeren zo uniek?

Deze landelijke vloertegels zijn gemaakt van pure natuurlijke materialen. Dit zorgt er voor dat de vloertegels heel erg duurzaam en stijlvast zijn. Zo creëer je dus een landelijke vloer waar je jarenlang van kunt genieten. Tevens zijn de landelijke vloertegels van RAW Stones erg onderhoudsvriendelijk en zijn ze geschikt voor alle ruimtes. Bovendien zijn deze vloertegels erg dun en is het gebruik van vloerverwarming hierdoor mogelijk. De materialen die zijn gebruikt in deze landelijke vloeren geleiden de warmte dan ook uitstekend.

Ook geschikt als stoere landelijke keukenvloer

De RAW Stones zijn erg flexibel. Je zou kunt ze dus ook gebruiken als keukentegels in een landelijke stijl woning. Op deze manier creëer je een stoere landelijke keukenvloer.

Landelijke vloeren bestaande uit landelijke vloertegels van het merk RAW Stones
Landelijke vloeren bestaande uit landelijke vloertegels van het merk RAW Stones

Landelijke vloertegels voor in de badkamer of wellness ruimte gezocht?

Ook hiervoor kun je deze stoere landelijke vloertegels gebruiken. Dit komt doordat deze landelijke vloeren afgewerkt kunnen worden met een speciale coating dat de vloertegels geschikt maakt voor deze vochtige ruimtes.

Het productproces is volledig in beheer bij RAW Stones zelf. Deze manier van werken maakt het mogelijk om de landelijke vloertegels volledig naar wens samen te stellen. Zo krijg je een unieke karakteristieke en warme vloer die helemaal past binnen jouw woning.

Kom deze landelijke vloeren bekijken!

Kom gerust langs om de RAW stones te bekijken. Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.

[btn text=”Kom kijken!” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Een impressie van de landelijke vloertegels in onze woonwinkel

[btn text=”Neem contact op” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]