Geen onderdeel van een categorie

Nieuwste Items!

We hebben in de afgelopen week een aantal hele mooie nieuwe items binnen gekregen. Hier staan er een paar voor u op een rijtje!

Deze week hebben we een gave hoekbank binnen gekregen. Hij heet de Fresco en is in meerdere stoffen verkrijgbaar. Deze lichte kleur is rustig, maar door de zwarte velours kussens krijgt het een chique en stoere uitstraling.

Aan de zijkant van de bank is er ruimte voor accessoires. Ook hier hebben we het rustig gehouden en er donkere windlichten opgezet. Zo haal je de kleur van de kussens weer terug. Met het grof gebreide kleed op de bank is de set helemaal af!

Ook zijn er deze week nieuwe potten binnengekomen. Hier hebben we meerdere soorten en maten van. Hier staat het als een set, maar los van elkaar of met andere accessoires erbij zijn ze ook heel leuk.

Verder zijn er kleine lampenkapjes binnengekomen. Voor ieder interieur zit er wel wat tussen. We hebben ze in linnen en velours, maar ook een nieuwe variant met ribstof. Fijn om in deze donkere wintermaanden je huis wat meer sfeer te geven.

De doorsnede is 20 cm en ze zijn €35,- per stuk!

Delen:

Similar Posts