Sinds kort zijn wij troste RAW Stones dealerRaw Stones Logo

Wat Gaaf! Met Landelijk Label mag zich nu officieel ‘RAW Stones dealer’ noemen! Maar wat zijn RAW Stones nu eigenlijk?

Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee kunt u de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar uw huis of bedrijfsruimte brengen.

Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

RAW Stones - Vloeren met een beleving
RAW Stones Dealer, Met Landelijk Label – Vloeren met een beleving

Wat maakt RAW Stones zo uniek?

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van Raw Stones geleidt de warmte uitstekend.

Ook ideaal voor badkamers en wellness ruimtes

Raw Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en wellness ruimtes.

Omdat het productproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar uw wens wordt samengesteld. Op deze manier krijgt u een unieke vloer met karakteristieke en warme uitstraling in uw woning of commerciële ruimte.RAW Stones - Kasseien look Terpstra Stones

Kom gerust langs om de RAW stones te bekijken. Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.

Kom kijken!
Delen: