Sinds kort zijn wij trotse RAW Stones dealer

RAW Stones dealer - Logo

Wat Gaaf! Met Landelijk Label mag zich nu officieel ‘RAW Stones dealer’ noemen! Maar wat zijn RAW Stones nu eigenlijk?

Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee kun je de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar jouw huis of bedrijfsruimte brengen.

Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

RAW Stones impressie
RAW Stones impressie

Wat maakt RAW Stones zo uniek?

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar je jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor (commerciële) ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van Raw Stones geleidt de warmte uitstekend.

De RAW Stones koffiehoek van Met Landelijk Label

Sinds kort hebben we onze mooie koffiehoek voorzien van de prachtige RAW stones. Er zijn nu nog meer zitplaatsen. Kom gezellig langs en we maken heerlijke koffie/cappuccino voor je.

Ook ideaal voor badkamers en wellness ruimtes

Raw Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en wellness ruimtes.

Omdat het productproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar wens wordt samengesteld. Op deze manier krijg je een unieke vloer met karakteristieke en warme uitstraling in jouw woning of commerciële ruimte.

Kom gerust langs om de RAW stones te bekijken. Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.

Kom kijken!

RAW Stones zijn er in diverse soorten

 • Abbey Stones
 • Terpstra Stones
 • Waaltjes
 • Triple & Trapist
 • Abbey Exterior
 • Specialisaties

Bovendien zijn deze RAW Stones beschikbaar in diverse kleuren. De volgende kleuren RAW Stones zijn beschikbaar:

 1. Concrete
 2. Mud
 3. Clay
 4. Volcano
 5. Fossil
 6. Minural
 7. Tunder

Bekijk alle soorten op de website van RAW Stones.

Abbey Stones

De Abbey Stones variëren qua afmeting, zo ontstaan er verschillende speelse patronen. O.a. wildverband of halfsteens. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Doordat het productproces volledig in eigen beheer is bij RAW Stones kan er altijd maatwerk geleverd worden, op deze manier krijg je precies de vloer die je wenst!

Terpstra Stones

De Terpstra Stones van RAW Stones zijn kunstmatige afdrukken van originele kasseien. Kasseien staan ook bekend onder de naam Kinderkoppen. De Terpstra Stones zullen in varierende maten geleverd worden. De dikte van de RAW Stones varieert altijd van 8 tot 10mm.

Verder varieren de afmetingen van Terpstra Stones als volgt:

 • Breedte tussen de 9 en 14cm
 • Lengte tussen de 17 en 22cm.

Waaltjes

Kom kijken!
Delen: