Sinds kort zijn wij trotse RAW Stones dealerRAW Stones dealer - Logo

Wat Gaaf! Met Landelijk Label mag zich nu officieel ‘RAW Stones dealer’ noemen! Maar wat zijn RAW Stones nu eigenlijk?

Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee kun je de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar jouw huis of bedrijfsruimte brengen.

Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

RAW Stones impressie
RAW Stones impressie

Wat maakt RAW Stones zo uniek?

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar je jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor (commerciële) ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van Raw Stones geleidt de warmte uitstekend.

De RAW Stones koffiehoek van Met Landelijk Label

Sinds kort hebben we onze mooie koffiehoek voorzien van de prachtige RAW stones. Er zijn nu nog meer zitplaatsen. Kom gezellig langs en we maken heerlijke koffie/cappuccino voor je.

Ook ideaal voor badkamers en wellness ruimtes

Raw Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en wellness ruimtes.

Omdat het productproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar wens wordt samengesteld. Op deze manier krijg je een unieke vloer met karakteristieke en warme uitstraling in jouw woning of commerciële ruimte.

Kom gerust langs om de RAW stones te bekijken. Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.

Kom kijken! Kom kijken!
Delen: