Landelijk fotobehang, Airtex behang van hoge kwaliteit

Landelijk fotobehang van Met Landelijk Label, Airtex behang van hoge kwaliteit

Wil je eens wat anders in je woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte? Zo kun je denken aan een oud straatje, een stukje natuur of juist een industrieel gebouw of oude muren. Dit is mogelijk met landelijk fotobehang. Het fotobehang is gedrukt op een 330 grams PVC doek. Hoe gaaf is dat om zo’n wand met Airtex fotobehang te combineren met de stoere landelijke meubels en de industriële en de sobere stijl.

Mail de gewenste afmeting naar info@metlandelijklabel.nl voor een prijsopgave.

Steegje 1 1
Airtex fotobehang

Hoe gaaf om de bovenstaande foto in je eigen woonkamer of slaapkamer te hebben!

Airtex fotobehang / Landelijk fotobehang inhoud:

Landelijk fotobehang combineren met kalk- en krijtverf

Landelijk fotobehang met oude gebouwen of muren komt nog mooier tot zijn recht als deze gecombineerd worden met onze krijt- en kalkverven. Zo komt het sfeertje van het Airtex fotobehang nog beter naar voren!

We hebben een aantal voorbeelden van stoere wanden in onze winkel. Dus kom gerust langs om deze te komen bekijken en zo geïnspireerd te raken! Wil liever een eigen foto of afbeelding als behang? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Vraag gerust meer informatie aan.

[btn text=”Kom kijken” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Wat is Airtex behang?

Airtex behang is een naadloos fotobehang voorzien van een hoge resolutie print op één vel. Zo creëer je simpel in een handomdraai een inspiratievolle ruimte met doorlopend beeld en voorkom je pasproblemen.

Het materiaal en haar eigenschappen

Landelijk fotobehang is een hoge resolutie print (door een Lynx printer) op Airtex materiaal. Airtex is 330 grams PVC Doek. Door de combinatie van Airtex en scheur- & krasvast bio-inkten zorgt voor een haarscherpe en kleurkrachtige print! De matte print verhinderd weerkaatsing van licht en zorgt voor een luxe uitstraling.

De kwaliteit van Airtex ten opzichte van andere soorten behang

De kwaliteit van Airtex fotobehang ligt velen malen hoger dan vinyl of vliesbehang. De print komt beter tot zijn recht door hogere kleurechtheid en het Airtex materiaal is financieel gezien een stuk aantrekkelijker. Voordeel is dat de ondergrond niet eerst geschilderd hoeft te worden, omwille van kleur, vlekken of oneffenheden, dankzij de gekleurde achterzijde. Én naadloos Fotobehang is gemakkelijk schoon te maken. Naadloos Fotobehang worden aangebracht door middel van speciale lijm/pasta en is zeer goed zelf aan te brengen!

[btn text=”Kom langs in de winkel” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Een impressie van verschillende stijlen Airtex fotobehang

Roma zwart wit 1 1
Airtex fotobehang
oud klooster 1

Airtex fotobehang

ancient

Airtex fotobehang

Nog veel meer mooie afbeeldingen.

Wil je graag meer informatie over het Airtex fotobehang? Twijfel dan niet en kom eens langs in onze winkel. We nemen dan graag de tijd om je alles haarfijn uit te leggen.

[btn text=”Contact opnemen” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Andere bezoekers bekeken ook:

Landelijke meubels | Kalk- en krijtverf | Industriële meubels