Over ons

Alsof de tijd heeft stilgestaan… dat is Met Landelijk Label

kaarshouder met led kaars

Over Met Landelijk Label

Stap binnen bij Landelijk Label, waar elk meubelstuk een verhaal vertelt en waar we jouw inspiratiebron willen zijn voor een warm en doorleefd interieur. Bij ons draait alles om ambachtelijk gemaakte meubels, speciaal op maat voor jou. Of je nu op zoek bent naar een unieke tafel, een mooi item van Aura Peeperkorn, of misschien zelfs een complete make-over van je huis, we staan klaar met kosteloos interieuradvies.

Kalk- en krijtverflijn van Met Landelijk Label

In onze winkel laten we je niet alleen kennismaken met prachtige meubelstukken, maar ook met de magie van kleur. Ontdek onze eigen kalk- en krijtverflijn, en maak kennis met de oneindige mogelijkheden van onze verfmengmachine. Hier kunnen we ter plekke de perfecte kleuren en tinten creëren die jouw interieur laten stralen.

Onze klanten

Onze klanten zijn erg tevreden en beoordelen ons met een 9,6! Bekijk hier de binnenkijkers en reviews van onze klanten.

Een unieke sfeer creëren

Onze sfeerkamers ademen de unieke sfeer van Met Landelijk Label uit, geschilderd met de karaktervolle tinten van onze verflijn van het merk L’Authentique. Stap gerust binnen, laat je verrassen, en doe inspiratie op die in elke hoek van onze winkel te vinden is. Of je nu een duidelijk idee hebt of nog zoekende bent, wij nodigen je uit om samen iets unieks te creëren voor jouw thuis. Maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies of kom gewoon langs. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen met jou een bijzondere sfeer te creëren in je huis. Lees hier over het team van Met Landelijk Label!

Alsof de tijd heeft stilgestaan… dat is Met Landelijk Label.

Adres:

Oonksweg 28E
7622 AW Borne (OV)

Openingstijden:

Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur

Telefoon: 074-2671892

E-mail: info@metlandelijklabel.nl

Wij verwelkomen je graag in onze winkel! De koffie en wat lekkers staat dan klaar!

Onze collectie

Met Landelijk Label heeft ook een unieke collectie doorleefde meubels, die de sfeer uitademen van vroeger en die perfect passen in een hedendaags interieur. Samen met stoere woonaccessoires en de prachtige krijt- en kalkverf van “L’Authentique” creëer je je eigen unieke doorleefde sfeer in jouw woning. Onze doorleefde meubels zijn vaak meer dan 100 jaar oud en volledig gerestaureerd terwijl het oude en doorleefde uiterlijk behouden blijft. Alsof de tijd heeft stilgestaan. Niet alleen onze meubels zijn uniek, ook hebben wij prachtige woonaccessoires die stuk voor stuk een unieke uitstraling hebben met tekenen van de tijd. Kruiken, wijntafels, schalen, bakken, plaids, vachten en kussens, manden en dienbladen, lampen en kapstokken hebben wij in onze collectie. Samen met nieuwe landelijke meubels, zal elk verblijf in je woning hiermee je eigen persoonlijke, doorleefde sfeer uitademen.

Styling en advies

Wil je graag je woning sfeervol inrichten met stoere en landelijke meubels en accessoires? Wij kunnen je daarbij persoonlijk helpen. Niet alleen inspiratie opdoen in onze winkel is mogelijk, ook dat wij jou persoonlijke adviezen en tips geven. We kunnen zelfs de volledige inrichting van je gehele woning verzorgen.

Meer weten over de collectie of onze service en activiteiten?

Je bent van harte welkom in onze winkel waar de verse koffie/cappuccino altijd klaar staat. Hier kun je inspiratie opdoen, onze meubels en accessoires stuk voor stuk bekijken en je wensen met ons bespreken. Voor vragen en advies kun je natuurlijk ook bellen of mailen.

Wij zien het als uitdaging steeds weer iets unieks te creëren, speciaal voor jouw interieur. Wij verwelkomen je dan ook graag in onze winkel om inspiratie op te doen.

Graag tot ziens, Met Landelijk Label.