Over Met Landelijk Label.

Door het combineren van unieke oude meubels met een verhaal, krijt- en kalkverf van L’Authentique en stoere woonaccessoires, ontstaat een warme en doorleefde sfeer.

Door het gebruik van unieke meubels heeft Met Landelijk Label elke keer wat nieuws te bieden. Ambachtelijk gemaakte landelijke tafels geheel naar wens. Ook stoere landelijke buffetkasten, gecapitonneerde stoelen en fauteuils in prachtige stoffen en kloostertafels met tekenen van de tijd, maakt ons aanbod uniek.

Of misschien ben je op zoek naar een complete inrichting? In onze winkel wordt interieuradvies gegeven en laten wij je onze mooie krijt- en kalkverf zien. Onze woonwinkel beschikt over een eigen verfmengmachine, ter plekke kunnen wij alle kleuren en tinten voor je maken. Onze prachtige sfeerkamers zijn allemaal geschilderd in de tinten van onze eigen kalk- en krijtverflijn en de tinten van L’Authentique.

Wij zien het als uitdaging steeds weer iets unieks te creëren, speciaal voor jouw interieur. Wij verwelkomen je dan ook graag in onze winkel om onze sfeer te beleven. De winkel beschikt over prachtige sfeerkamers waar je veel inspiratie op kunt doen. Loop gerust binnen of maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies.

Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.

Adres:

Oonksweg 28E
7622 AW Borne (OV)

Openingstijden:

Woensdag 10:00 – 17:30 uur
Donderdag 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 17:30 uur

T: 06 101 659 34. /074-2671892

E: info@metlandelijklabel.nl

Wij verwelkomen je graag in onze winkel! De koffie en wat lekkers staat dan klaar!

Onze collectie

Met Landelijk Label ook een unieke collectie doorleefde meubels, die de sfeer uitademen van vroeger en die perfect passen in een hedendaags interieur. Samen met stoere woonaccessoires en de prachtige krijt- en kalkverf van “Pure & Original” creëer je je eigen unieke doorleefde sfeer in jouw woning. Onze brocante meubels zijn vaak meer dan 100 jaar oud en volledig gerestaureerd terwijl het oude en doorleefde uiterlijk behouden blijft. Alsof de tijd heeft stilgestaan. Niet alleen onze brocante meubels zijn uniek, ook hebben wij prachtige woonaccessoires die stuk voor stuk een unieke uitstraling hebben met tekenen van de tijd. Lijsten, klokken en kransen, plaids, vachten en kussens, manden en dienbladen, lampen, glaswerk, potten en blikken, mokken- en bordenhouders, rekken en kapstokken hebben wij in onze collectie. Samen met nieuwe landelijke meubels, zal elk verblijf in je woning hiermee je eigen persoonlijke, doorleefde sfeer uitademen.

Styling en advies

Wil je graag je woning sfeervol inrichten met brocante en landelijke meubels en accessoires? Wij kunnen je daarbij persoonlijk helpen. Niet alleen je inspiratie opdoen in onze winkel, ook is het mogelijk dat wij jou persoonlijke adviezen en tips geven. We kunnen zelfs de volledige inrichting van je gehele woning verzorgen. Hiervoor hebben wij het Basis Styling Pakket en het Totaal Styling Pakket. Wil je graag begeleiding bij het kopen van de meubels en woonaccessoires? Personal Shopping is dan wellicht écht iets voor jou!

Meer weten over de collectie of onze service en activiteiten?

Je bent van harte welkom in onze winkel waar de koffie altijd klaar staat. Hier kun je inspiratie opdoen, onze brocante meubels en accessoires stuk voor stuk bekijken en uw wensen met ons bespreken. Voor vragen en advies kun je natuurlijk ook bellen of mailen.

Wij zien het als uitdaging steeds weer iets unieks te creëren, speciaal voor jouw interieur. Wij verwelkomen je dan ook graag in onze winkel om inspiratie op te doen.

Graag tot ziens, Met Landelijk Label.

Delen: