Binnenkijkers

Binnenkijken bij klanten van Met Landelijk Label

Foto’s van klanten, heerlijk inspiratie opdoen vanuit je luie stoel!

Ben je op zoek naar foto’s van onze klanten? Op deze pagina kun je binnenkijken in sobere, landelijke woonkamers, keukens en andere ruimtes binnen het huis van onze klant. Naast de landelijke uitstraling staan er ook industriële woonkamers tussen. Kijk gerust eens rond en doe hier je inspiratie op!

20-04-2022: ‘Bij deze een foto van onze nieuwe eethoek, We zijn er superblij mee!’ familie Schrijver

fam schrijver
fam schrijver 2

11-04-2022: ‘Enige tijd geleden zijn wij met het gehele gezin naar Metlandelijklabel gereden om inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. Eenmaal aangekomen werden wij verast door het ruime aanbod.

Na een kort rondje door de winkel werden wij al snel aangesproken door een vriendelijke verkoopster die ons met veel geduld en enthousiasme heeft geholpen om onze ideeën te realiseren middels een mooi aanbod van prachtige meubelen. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Ook na de bestelling werden wij netjes op de hoogte gehouden over de levering. De meubelen werden geleverd door vaste chauffeurs van Metlandelijklabel en die hebben alles voor ons alles tot in de puntjes geregeld (uitgepakt, in elkaar gezet, alles op de juiste plek gezet en het afval werd direct meegenomen). Ook kregen we nog tips over het onderhoud van de meubelen.

Toen alles stond werden wij netjes door de winkel gebeld met de vraag of alles naar wens was verlopen. Kortom een servicegerichte winkel met kwalitatief uitstekende producten voor een eerlijke prijs. Ga zo doorFamilie Spek

spek 1
spek 2
spek 3

05-04-2022: ‘Dit keer van de mooie bank die we bij jullie kochten. Omdat we dit jaar ook al eetkamerstoelen, salontafel, wijntafel met lamp en potjes en 2 fauteuils bij jullie kochten ook even wat overall foto’s toegevoegd.
De bank staat perfect in ons interieur. De combinatie van kleuren is zacht en warm. De bank zit net als de stoelen die we al kochten heerlijk.
De bank werd zelfs eerder geleverd dan verwacht. Super.
De bezorgers waren wederom erg vriendelijk en correct. Alle pootjes werden weer voorzien van vilt.
Wij zijn wederom erg enthousiast en we komen zeker weer.’
Familie Dragt uit Zuidwolde

dragt 1
dragt 22
dragt 3
dragt 405-04-2022: ‘Wij zijn er ontzettend blij mee. We werden goed geholpen en kregen advies. Foto’s mee genomen van ons huis. Vanuit die foto’s hebben we de keuze kunnen maken voor de kleur en de grootte van de vloerkleed. We werden geïnformeerd over de levertijd van alle meubels. In de keuken hebben we een hele mooie klooster tafel met stoelen en eettafelbank.  Deze hebben wij een jaar geleden gekocht bij jullie. We hadden de verkeerde poten onder de tafel. De eettafelbank was wiebelig. Deze werd door de leverancier weer prima gemaakt. Wij hadden ondanks dat altijd vertrouwen gehad in jullie dat we 100 procent kregen voor wat we voor ogen hadden. Dank jullie wel voor het goede advies, geduld en vertrouwen die jullie ons hebben gegeven.  Wij genieten nog iedere dag van de warme sfeer in ons huis. Dat is na een drukke werkdag erg fijn thuis komen.’ Familie Fricke

gina fricke
gina fricke 2
gina fricke 3
gina fricke 4
gina fricke 6
gina fricke 5

02-04-2022: ‘Wij zijn super blij met de salontafel! Lang op zoek geweest naar de juiste tafel en uiteindelijk bij jullie gevonden.’ familie Prösch uit Lobith.

familie prosch

31-03-2022:Wij zijn enorm blij met onze prachtige tafel en barstoelen van Met Landelijk Label. De tafel had wat vertraging maar dit werd keurig opgelost en we werden goed op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd. De communicatie verliep vlot en het personeel was altijd even vriendelijk. De meubels passen perfect in ons interieur en voldoen helemaal aan onze verwachtingen. De barstoelen zijn aangepast aan onze wensen, een smallere variant met mooie vergrijsde poten. En een stoere eettafel waar echt aan geleefd kan worden, hier gaan we heel wat uren aan doorbrengen. Wij komen zeker snel weer langs!Familie Hafkamp uit Nijkerk

hafkamp 1
hafkamp 2
hafkamp 3
hafkamp 4

29-03-2022: ‘Wij zijn heel blij met de nieuwe meubels. Het heeft wat voeten in de aarde gehad doordat er schepen overdwars lagen en containers slecht beschikbaar waren maar gelukkig werden wij dan toch blij verrast dat onze op maat gemaakte tv-kast, de nieuwe salontafeltjes en de leesstoel werden geleverd. Zoals zichtbaar past de apparatuur perfect, hulde voor de fabrikant en natuurlijk jullie voor het goede advies in deze. Binnenkort komen we graag langs voor een nieuwe eetkamer.’ Familie Samson uit Velserbroek

samson 1
samson 2
samson 4
samson 3

23-03-2022: ‘Wij zijn erg blij met de meubels!’ Familie Heuving uit Assen

familie heuving 1
heuving 2
heuving 3

12-03-2022:Dit verdiend alleen maar een groot compliment. Wij houden erg van de landelijke sfeer en raden jullie zaak dan ook aan bij familie en vrienden. De sfeer van de zaak met de koffie tafel als centraal middelpunt, met altijd wat lekkers op tafel, is iets waar wij blij van worden. Dus alleen maar lof vanuit de mooie stad Zutphen.Familie Mulder

mulder evelijn 1

12-03-2022:Superblij met onze nieuwe bank en hocker! We zochten een mooie aanvulling op wat oude leren zitmeubels en vonden deze items in een velours stof met zachtgroene kleur. Lastig om de kleur goed op de foto te laten uitkomen, het gaat om de stof/kleur Adore Hunter. De ronde tafel op de foto is een ‘proefmodel’ van zolder om te zien of we nu voor een ronde salontafel gaan. Binnenkort maar weer even een ritje naar Borne maken dus!Familie Krikkink uit Haarle.

krikkink 1
krikkink 2
krikkink 3