Het Team

Welkom bij Met Landelijk Label, waar we een gepassioneerd team hebben dat staat te popelen om samen met jou je droominterieur werkelijkheid te maken! Ons team, bestaande uit enthousiaste medewerkers, ademt gezelligheid en staat altijd paraat met persoonlijk advies.

Bij Met Landelijk Label staat persoonlijke aandacht voorop, omdat we geloven dat je huis een weerspiegeling moet zijn van je persoonlijke smaak. Onze medewerkers helpen je graag met styling en interieuradvies, aangepast aan jou specifieke wensen.

31D03A52 F6B6 40BB B624 0A3DD7AA0DCA 1 201 a

Jouw perfecte interieur

Onze missie is simpel: we willen je inspireren en begeleiden bij het creëren van een interieur dat volledig bij jou past. Of het nu gaat om meubels, verlichting of accessoires, ons toegewijde team staat voor je klaar! Onze visie is gebaseerd op het idee dat een goed ingericht huis niet alleen een plek is om te wonen, maar ook om te leven. Wij geloven dat een goed ontworpen interieur bijdraagt aan een gelukkiger en gezonder leven, en wij willen onze klanten begeleiden in het bereiken hiervan. Ons team streeft ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een bron van inspiratie te zijn voor onze klanten.

Bij Met Landelijk Label kun je rekenen op een gepassioneerd team van experts dat altijd klaar staat om je te helpen met je interieur behoeften. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel in Borne en samen iets moois te creëren!

Wil je alvast wat inspiratie op doen? Neem dan een kijkje op onze Facebook en Instagram!