Betonlook verf, muurverf dat een betonlook creëert

Betonlook verf, creëer een betonlook met deze gave muurverf

Een impressie van de betonlook verf die in onze woonwinkel is aangebracht.

Betonlook verf graniet, creëer een betonlook met deze gave muurverf.
Betonlook verf graniet, creëer een betonlook met deze gave muurverf.

Betonlook verf van Met Landelijk Label zorgt voor een gave betonlook op de muur

In onze woonwinkel in Borne hebben wij meerdere sfeerkamers landelijk en stijlvol ingericht. Op deze manier kun je het helemaal voor je zien alsof je al in je eigen huis bent. Tevens zijn de muren in deze sfeerkamers geverfd met de prachtige betonlook verf van L’Authentique. Deze betonlook op de muur is gerealiseerd met krijtverf, kalkverf en betonverf uit onze eigen mengmachine. De betoonlook verf zorgt voor kleurnuanceringen en geeft de ruimte een rustieke en warme sfeer.

Na het aanbrengen van deze betonlook op de muur voelt het alsof je door meerdere lagen heen kijkt. Tevens is het mogelijk om een streperig of gewolkt effect op de muur aan te brengen. Betoonlook verf past uiteraard geweldig in een sober en stoer interieur.

Ben je op zoek naar een nieuwe kleur voor op de muur? In onze woonwinkel beschikken wij over een eigen verfmengmachine van L’Authentique. Zo kunnen wij ter plekke kleuren en tinten mengen naar eigen wens. Bovendien zijn alle verven die verkrijgbaar zijn bij ons luxe en handgemengde producten. Je kunt op deze pagina meer lezen over onze kalkverf en krijtverf.

Je kunt ook bij ons in de winkel langskomen om de sfeerkamers te bekijken.

De toepassingen en tinten van betonlook verf

Betonlook verf is erg flexibel. Je kunt het dus op verschillende manieren gebruiken. Zo is het mogelijk om zowel de muren als verschillende woonaccessoires van een decoratieve, eigentijdse betonlook te voorzien. Weet jij al welke tint je wilt gebruiken?

Met Landelijk Label heeft een ruime keuze aan tinten en stijlen. Zo hebben wij de tinten zandsteen, kiezel, graniet en leisteen. Door een van deze tinten aan te brengen op een met korrelige primer voorbehandelde muur krijg je een betoneffect dat net echt is. Het lijkt dus net een echte betonnen wand!

Betonlook verf in onze sfeerkamers

Onze prachtige sfeerkamers zijn allemaal geschilderd in de tinten van onze eigen verflijn en de tinten van L’Authentique. Ook kunnen wij de gave betonstuc laten zien. Deze verf wordt ook vaak in keukens en badkamers aangebracht en behandeld met een coating. Een prachtig en waterdicht geheel.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Loop eens binnen voor een vrijblijvend kleuradvies en laat je verrassen door de verschillende toepassingen. In onze woonwinkel kunnen wij de verschillen tussen de verven uitleggen en deze verschillen laten zien. Bekijk ook gerust de handgeschilderde stalen- en kleurenfolder.

Wij verwelkomen je graag in onze winkel om onze sfeer te beleven. Ervaar het zelf hoe mooi deze verf is.

Bekijk hier de foto’s van onze woonwinkel om een impressie te krijgen van hoe het er uit ziet.

Ga naar de productpagina om de kleuren te bekijken

Binnenkijkers, foto’s van onze klanten

Dagelijks komen er mensen bij ons om advies te vragen of onze verf aan te schaffen. De ene keer voor een, subtiel, nieuw kleurtje op de wand, de andere keer voor een ware eye-catcher of een complete woning make-over. Laat je inspireren door bijzondere binnenkijkers waar onze verf is toegepast. Subtiel, sober, kleurrijk of klassiek. Bijzondere interieurs, mooie kleurcombinaties, sfeer, en persoonlijke verhalen.

Lees de échte verhalen; Het verhaal van de bewoners, hun passies en ook hun overwinningen. Het genieten van de nieuwe woning en de nieuwe sfeer. En ook de spanning die vooraf ging aan een bijzondere kleurkeuze. Want soms is het kiezen voor kleur best spannend. Maar wow, daarna is het echt genieten!

Voor meer informatie en/of vragen kun je ook mailen naar: info@metlandelijklabel.nl

Voorbeelden van Kalk- en krijtverf in onze woonwinkel