73A90B7B E5A4 43E9 B541 CE95244066E1

11-09-2017:” Goedenavond Guillermo en Denise, De bank staat prachtig al zeg ik het zelf.
Maar goed beelden zeggen meer dan woorden. Vandaar dat wij vol trots de foto’s met jullie delen. Het was wel even schrikken, toen we na een paar dagen al een probleem hadden met de bank. Echter zaten jullie er bij de leverancier bovenop en namen jullie telkens het initiatief om contact te houden met ons. Iets wat wij heel erg gewaardeerd hebben. Onwijs bedankt voor de goede service! Nu de service monteur langs is geweest en het probleem heeft kunnen verhelpen, genieten wij dan ook volop van onze prachtige bank.
Het is een bank waar wij nu nog met ons tweeën en straks met ons drietjes, heerlijk op zullen ontspannen. Zodra de gezinsuitbreiding achter onze rug is komen we zeker nog een keer bij jullie langs. We zullen dan van het kopje koffie/cappuccino genieten maar nog meer van al het prachtigs wat in de winkel staat.
(Waarschijnlijk zal ik ook wel wat naar de auto moeten tillen, gezien het feit dat er vast wat nieuws gekocht zal worden). “ Groeten, Lenneke en Ronald Kranenberg uit Hengelo