11-04-2022: ‘Enige tijd geleden zijn wij met het gehele gezin naar Metlandelijklabel gereden om inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. Eenmaal aangekomen werden wij verast door het ruime aanbod.

Na een kort rondje door de winkel werden wij al snel aangesproken door een vriendelijke verkoopster die ons met veel geduld en enthousiasme heeft geholpen om onze ideeën te realiseren middels een mooi aanbod van prachtige meubelen. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Ook na de bestelling werden wij netjes op de hoogte gehouden over de levering. De meubelen werden geleverd door vaste chauffeurs van Metlandelijklabel en die hebben alles voor ons alles tot in de puntjes geregeld (uitgepakt, in elkaar gezet, alles op de juiste plek gezet en het afval werd direct meegenomen). Ook kregen we nog tips over het onderhoud van de meubelen.

Toen alles stond werden wij netjes door de winkel gebeld met de vraag of alles naar wens was verlopen. Kortom een servicegerichte winkel met kwalitatief uitstekende producten voor een eerlijke prijs. Ga zo doorFamilie Spek

spek 1
spek 2
spek 3