Interieur

Interieur…

… met landelijk karakter

Interieur met landelijke uitstralingLandelijk interieur is in. Want het straalt rust en warmte uit. En dat is waar we in onze huidige tijd, waarin alles snel lijkt te moeten gaan, allemaal naar op zoek zijn… De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Creëer die warme en rustieke, doorleefde sfeer d.m.v. robuuste meubels, houten vloeren, lichte en warme kleuren op de muur, stenen potten, luxe stoffen en houten shutters of linnen gordijnen voor het raam.

Interieur-winkel in Borne: Met Landelijk Label

De uitstraling van Met Landelijk Label in Borne is Puur, Tijdloos en Doorleefd. Dat stralen we ook uit op onze website en in onze woonwinkel. Met Landelijk Label staat voor een landelijk chic interieur met een sobere, stoere uitstraling.

Sfeerbeeld Landelijk InterieurPrachtige interieurs met stoere meubels van oud hout, helemaal op maat gemaakt. Maar ook stijlvolle banken, stoelen en fauteuils met mooie stoffen, stoere buffetkasten, kruiken en potten met tekenen van de tijd, maakt ons aanbod uniek. Hierdoor heeft Met Landelijk Label u elke keer wat nieuws te bieden.

Landelijk Chic Interieur

Landelijk chic interieur betekent eenvoud. De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Materialen die passen bij landelijk chic, moeten in de eerste plaats authentiek zijn. Hout is het hoofdmateriaal in een landelijk interieur.

Landelijk chic is een comfortabel interieur dat ruwe materialen combineert met een ongedwongen maar elegante stijl. Robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met natuurlijke materialen als oud, ruw en onbewerkt hout, wol, touw en natuursteen. De inrichting is sober en stoer, gecombineerd met warme en zachte kleuren.

Basistinten in uw interieur

De basistinten voor een chic landelijk interieur zijn:

  • wit;
  • grijs;
  • taupe;
  • zand;
  • en ‘greige’ tinten.

Details zijn in mosterdgeel, lavendelblauw, kobalt blauw, groen, roestbruin en wijnrood kunnen daar prachtig bij passen!

Materialen

De stoffen in een landelijk interieur hebben een natuurlijke oorsprong. Denk aan linnen, katoen, wol en hennep. Om de vloer aan te kleden, kiest u tapijten gemaakt van natuurlijke vezels, zoals wol, sisal of kokos. Een planken vloer is heel populair, maar ook beton, keramische tegels met een verweerde of verouderde look, getrommelde vloertegels en tegels uit marmer of natuursteen.

Muren

D.m.v. speciale verftechnieken met de verf van Pure & Original en L’Authentique is het mogelijk om muren een verouderde of oneffen look te geven. Kies voor warme tinten, zoals Soft Taupe of Old Linen, dat geeft het interieur meteen een warme sfeer.

Interieur: Plan van aanpak

Met Landelijk Label woonwinkel Borne

Een goede landelijke inrichting is gebaseerd op een doordacht plan. Allereerst stelt u de bWoonaccessoiresasiskleuren vast die in uw inrichting komen. Een landelijk chic interieur bestaat voornamelijk uit matte wandverven in stoere basiskleuren. Plaats niet teveel meubels, maar wat er staat is stoer en robuust. Hier en daar mooie accessoires; zoals stoere kussens, een oude vaas met takken, kaarsen en lampen, maar houd de boel zo rustig mogelijk anders verliest u de eenvoud en de sfeer. Tevens zijn lichtpunten erg belangrijk. Gebruik hiervoor mooie stenen kruiklampen en staande lampen. Beter teveel lichtpunten, dan te weinig.

Ons interieur advies op maat

Wilt u graag die persoonlijke en fijne sfeer thuis creëren? Ziet uw woning er al lang hetzelfde uit? Weet u niet waar u moet beginnen, of komt u er niet uit? Of zoekt u meer interieur ideeën? Samen maken wij er een sfeervolle woning van! Wij zien het als uitdaging iets unieks te creëren voor uw interieur. Wij verwelkomen u graag in onze woonwinkel om inspiratie op te doen en onze sfeer te beleven.

 

[btn text=”Kom kijken!” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]