Interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat

Bij Met Landelijk Label in Borne bieden wij gratis interieuradvies op maat. Wij adviseren voor zowel een volledig landelijk interieur als een combinatie van landelijk, robuust en industrieel. Door het combineren van unieke oude meubels met een verhaal, krijt- en kalkverf en bijzondere woonaccessoires, ontstaat een warme en doorleefde sfeer. Verweerd hout en luxe stoffen, stenen potten en houten bankjes. Sobere aardetinten gecombineerd met accentkleuren en prachtige woonaccessoires.

Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.

U vindt bij ons o.a. unieke oude meubels met een verhaal, ambachtelijk gemaakte landelijke tafels geheel naar wens. Maar ook stoere buffetkasten, robuuste (klooster)tafels, stoelen en fauteuils, luiken, kasten, dekenkisten en klepbanken met tekenen van de tijd. Deze bijzondere meubels maken ons aanbod uniek.

Wilt u graag die persoonlijke en fijne sfeer thuis creëren? Ziet u woning er al lang hetzelfde uit? Weet u niet waar u moet beginnen, of komt u er niet uit? Samen maken wij er een sfeervolle woning van! Wij zien het als uitdaging iets unieks te creëren voor uw interieur. Wij verwelkomen u graag in onze woonwinkel om inspiratie op te doen en onze sfeer te beleven. Neem gerust foto’s mee!