Landelijk interieur catalogus

Landelijk interieur catalogus – De winkel van Met Landelijk Label

Met Landelijk Label in Borne heeft naast de winkel ook een landelijk interieur catalogus. Bekijk de catalogus of kom langs in de winkel!

Wat kun je allemaal vinden in onze landelijke interieur catalogus?

Naast een ruim aanbod van landelijke meubels kun je bij ons ook diverse landelijke woonaccessoires vinden. Van tafels tot banken, en van wanddecoraties tot landelijke lampen. Met enige regelmaat hebben wij producten in de uitverkoop.

2018 02 25 11.50.30

Een kleine tip voor de online shoppers

Houd je interieur zo rustig mogelijk, anders verlies je de eenvoud en de sfeer. Het is in veel gevallen namelijk verstandig om een paar mooie en grote unieke stukken in je woning te plaatsen, dan veel kleine accessoires bij elkaar. Graag nodigen we je uit om de sfeer te komen proeven in onze woonwinkel in Borne. Zo kun je inspiratie op doen om je woning stijlvol, landelijk en rustig in te richten. Graag adviseren we je om de juiste keuze te maken voor de nieuwe uitstraling van je huis!

Een overicht van de nieuwe producten uit onze landelijke catalogus

[btn text=”Bezoek de catalogus” link=”https://metlandelijklabel.nl/catalogus/”]

Landelijk interieur catalogus: MET LANDELIJK LABEL

De uitstraling van Met Landelijk Label in Borne is puur, tijdloos en doorleefd. Dat stralen we ook uit op onze website en in onze woonwinkel. Met Landelijk Label staat voor een landelijk interieur met een doorleefde en stoere uitstraling.

Kom kijken in onze woonwinkel als je niet kunt vinden van wat je zoekt in onze landelijk interieur catalogus!

Wij verwelkomen je graag in onze winkel om onze sfeer te beleven. De winkel beschikt over prachtige sfeerkamers voorzien van robuuste meubels en landelijke verlichting. Je kunt hier prima inspiratie op doen voor je eigen woning. Loop gerust binnen of maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies.