Robuuste eettafels met aan landelijke stijl

Robuuste eettafels bij Met Landelijk Label

Voor robuuste eettafels bent u op de juiste plek terechtgekomen. Met Landelijk Label heeft een ruim en uniek assortiment bestaande uit doorleefde landelijke eettafels. Deze tafels zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten waaronder eiken en oud grenen (Baltisch grenen).

5 stoere modellen die allemaal in eiken en oud grenen kunnen en in naturel/vergrijsd. Onderstaande robuuste eettafels kunnen (zoals afgebeeld) met een kruispoot, 2 poten, een slanke poot met balk, maar ook met een kloostertafelpoot en blokpoten. Ze zijn allemaal bijzonder en robuust. Tevens zijn de tafels zeer sterk en mat afgelakt.

Kom langs in onze woonwinkel!

Ze zijn allemaal te bekijken in onze woonwinkel! Kom gezellig langs om onze sfeer te proeven. De koffie met wat lekkers staat uiteraard klaar.

[btn text=”Navigeer naar Met Landelijk Label” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Benieuwd naar onze andere eettafels?

Met Landelijk Label is ondermeer gespecialiseerd in (klooster)tafels met een puur, tijdloos en doorleefd karakter. (Wij posten ook met enige regelmaat leuke ideeën op Facebook!)

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de andere (klooster) tafels wij u kunnen leveren. Voor meer informatie kunt u deze aanklikken, maar graag nodigen wij u ook eens uit om bij ons in de winkel te komen kijken zodat u kunt zien hoe ze er uit zien, hoe ze aanvoelen en de sfeer te ervaren welke ze uitstralen. Tevens heeft Met Landelijk Label stoere landelijke tafels met een teak bovenblad. Ook is MAATWERK onze kracht. U stelt uw eigen tafel samen, u kunt kiezen uit de poten, het blad, de kleur en de afwerking.

Met Landelijk Label heeft een groot assortiment aan tafels. Regelmatig komen er nieuwe modellen bij en breiden wij ons assortiment uit met de beste kwaliteit tegen de scherpste tarieven. Al onze meubels zijn zeer exclusief. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

[btn text=”Bekijk alle eettafels” link=”https://metlandelijklabel.nl/product-categorie/meubels/eettafels/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Delen:

Similar Posts