Robuuste meubels

Interieur met robuuste meubels

Een interieur met robuuste meubels straalt rust en warmte uit. En dat is waar we in onze huidige tijd, waarin alles snel lijkt te moeten gaan, allemaal naar op zoek zijn… De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Creëer die warme en rustieke, doorleefde sfeer d.m.v. robuuste meubels van oud hout, houten vloeren of prachtige stenen, warme tinten kalk- of krijtverf op de muur, stenen potten, luxe linnen stoffen en linnen gordijnen voor het raam.

Eenvoud. Een paar grote robuuste meubels met een aantal grote eyecatchers, zoals grote kruiken, luiken en houten bakken geven die rust in het interieur. En pas vooral de tinten goed op elkaar aan.

Een stoer en sober interieur creëer je door ruwe materialen te combineren met een ongedwongen maar elegante stijl. Robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met natuurlijke materialen als oud, ruw en onbewerkt hout, wol, touw en natuursteen. De inrichting is sober en stoer, gecombineerd met warme en zachte kleuren.

D.m.v. speciale verftechnieken met onze kalk- en krijtverf is het mogelijk om muren een verouderde of oneffen look te geven. Kies voor warme tinten, dat geeft het interieur meteen een warme en gezellige sfeer.

Wij posten regelmatig gave foto’s op ons Instagram Account!

Robuuste Meubels - Sfeerkamer

Robuuste meubels ondersteuning bij een landelijke inrichting

Een goede landelijke inrichting is gebaseerd op een doordacht plan. Allereerst stelt u de Basistinten vast die in uw inrichting komen. Een stoer interieur bestaat voornamelijk uit matte wandverven in stoere basiskleuren. Plaats niet teveel meubels, maar wat er staat is stoer en robuust. Hier en daar mooie accessoires; zoals stoere kussens, een oude vaas met takken, kaarsen en lampen, maar houd de boel zo rustig mogelijk anders verliest u de eenvoud en de sfeer. Tevens zijn lichtpunten erg belangrijk. Gebruik hiervoor mooie stenen kruiklampen en staande lampen. Beter teveel lichtpunten, dan te weinig.

De uitstraling van Met Landelijk Label in Borne is Puur, Tijdloos en Doorleefd. Dat stralen we ook uit op onze website en in onze woonwinkel. Met Landelijk Label staat voor een landelijk interieur met een sobere, stoere uitstraling.

Robuuste Meubels - Nog een sfeerkamer

Robuuste maatwerk meubels

Prachtige interieurs met stoere meubels van oud hout, helemaal op maat gemaakt. Maar ook stijlvolle banken, stoelen en fauteuils met mooie stoffen, stoere buffetkasten, kruiken en potten met tekenen van de tijd, maakt ons aanbod uniek. Hierdoor heeft Met Landelijk Label u elke keer wat nieuws te bieden.

Ons interieur advies op maat

Wilt u graag die persoonlijke en fijne sfeer thuis creëren? Ziet uw woning er al lang hetzelfde uit? Weet u niet waar u moet beginnen, of komt u er niet uit? Of zoekt u meer interieur ideeën? Samen maken wij er een sfeervolle woning van! Wij zien het als uitdaging iets unieks te creëren voor uw interieur. Wij verwelkomen u graag in onze woonwinkel om inspiratie op te doen en onze sfeer te beleven.

Robuuste Meubels - Stoere landelijke fauteuil

Robuuste Meubels, niet compleet zonder landelijk accesoires

 

Robuuste Meubels - Landelijke bijzettafel

Robuuste Meubels - Landelijke en stoere kast