Schapenvacht kopen? Een schapenvacht bestellen kan ook online!

Wil je een schapenvacht kopen?

Schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen

Een schapenvacht bestellen kan ook online! De schapenvachten die je kunt bestellen bij Met Landelijk Label zijn van zeer hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende tinten. Bovendien bieden wij ook IJslandse schapenvachten aan. Onze vachten zijn erg dik en voelen heerlijk aan. Deze schapenvachten passen perfect bij een landelijke uitstraling.

Een schapenvacht in een landelijke interieur geeft een nog natuurlijker effect. Het brengt de knusse en isolerende look die van nature aanwezig bij deze vachten, zo jouw woning in. Gelukkig hebben we een groot assortiment schapenvachten, van verschillende formaten en in verschillende kleuren en uitstralingen. Zo is er altijd een vacht aanwezig dat perfect past binnen jouw interieur.

Schapenvacht online bestellen

Na het bestellen van de schapenvacht nemen wij zo spoedig mogelijk je bestelling in behandeling. Is een product niet op voorraad? Neem dan even contact met ons op om te kunnen kijken of wij het product voor je kunnen nabestellen of een vergelijkbare op kunnen sturen. Een schapenvacht online kopen bij Met Landelijk Label gaat heel makkelijk en veilig. De betaling gaat gewoon via je eigen bank, via een versleutelde verbinding. Heb je vragen over een vacht? Twijfel dan niet en stuur ons even een mailtje op info@metlandelijklabel. We zullen dan zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden over de schapenvacht!

Een schapenvacht onderhouden

Als je een schapenvacht hebt gekocht, raden wij de volgende punten aan om hem zo mooi mogelijk te houden. Zo is het van belang om de schapenvacht regelmatig even buiten te hangen en hem uit te kloppen. Mocht de schapenvacht nat geworden zijn, door bijvoorbeeld een glas drinken dat er overheen is gevallen. Probeer de vacht dan met water te reinigen. Doe dit wel deppend, en laat de vacht niet drogen bij een warmtebron. Dit kan de schapenvacht beschadigen.

Een klein overzicht van de vachten die wij aanbieden

[product_tag tags=”schapenvacht”]

Naast schapenvachten bieden wij ook verschillende andere vachten en huiden aan. Bekijk hiervoor de vachten in onze catalogus.

[btn text=”Bekijk alle vachten en huiden” link=”https://metlandelijklabel.nl/product-categorie/landelijke-accessoires/vachten/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Andere bezoekers bekeken ook:

Landelijke meubels | Landelijke buffetkasten | Industriële meubels