Stoere landelijke woonaccessoires

Hele stoere landelijke woonaccessoires

Naast stoere landelijke woonaccessoires biedt Met Landelijk Label ook stoere en doorleefde woonaccessoires aan. Kijk gerust op onze social media voor een greep uit ons assortiment. Helaas versturen wij geen accessoires. Uiteraard is reserveren wel mogelijk.

Hierbij een sfeerimpressie van de woonaccessoires. Tip: klik op de afbeelding om hem in zijn originele verhoudingen te bekijken.

Landelijk interieur en stoere landelijke woonaccessoires zijn in. Want het straalt rust en warmte uit. En dat is waar we in onze huidige tijd, waarin alles snel lijkt te moeten gaan, allemaal naar op zoek zijn… De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Creëer die warme en rustieke, doorleefde sfeer d.m.v. robuuste en houten meubels, houten vloeren, mooie krijt- of kalkverf op de muren, stoere landelijke woonaccessoires van steen en hout in een prachtige doorleefde sfeer.

Een landelijke inrichting is een comfortabel interieur dat ruwe materialen combineert met een ongedwongen maar elegante stijl. Robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met natuurlijke materialen als oud, ruw en onbewerkt hout, wol, touw en natuursteen. De inrichting kenmerkt zichzelf als sober en stoer, gecombineerd met warme tinten op de muren.

Stoere landelijke woonaccessoires zijn eyecatchers

Door een paar prachtige eyecatchers in uw woning te plaatsen krijgt u al snel het gewenste effect. Denk aan prachtige kruiklampen met linnen kappen, stenen potten met een paar magnoliatakken erin, poeren en ronde bakken van oud hout gecombineerd met bijvoorbeeld een grote dadeltak, oude luiken en uiteraard stoere kussens en plaids. Ook simpele vloerlampen, houten krukjes, simpele kransen of een gewei maken deze sfeer compleet.

“Woonaccessoires…

… beter iets minder dan teveel…”

Houdt uw interieur wel zo rustig mogelijk, anders verliest u de eenvoud en de sfeer. Beter een paar mooie en grote unieke stukken in uw woning te plaatsen, dan veel kleine accessoires bij elkaar.

Ook contrasten maken uw interieur bijzonder en spannend. Een gladde kast met een originele waterkruik, een doorleefde tafel en een chique kroonluchter, een stoere fauteuil met een glanzend kussentje. Zolang het maar rust en eenvoud uitstraalt, zo wordt het een prachtig geheel bij elkaar. Ook is ton-sur-ton prachtig. Een buffetkast in een tint lichter als de (kalkverf) muur. Dit straalt rust uit. De combinatie is uiteraard ook heel goed te maken!

WOONWINKEL IN BORNE: MET LANDELIJK LABEL

De uitstraling van Met Landelijk Label in Borne is puur, tijdloos en doorleefd. Dat stralen we ook uit op onze website en in onze woonwinkel. Met Landelijk Label staat voor een landelijk interieur met een doorleefde en stoere uitstraling.

Prachtige interieurs met stoere meubels van oud hout, helemaal op maat gemaakt. Maar ook stijlvolle banken, stoelen en fauteuils met mooie stoffen, grote buffetkasten, stoere kussens en plaids, prachtige lampen, originele waterkruiken, houten bakken, schalen en stenen potten met tekenen van de tijd, maakt ons aanbod uniek. Hierdoor heeft Met Landelijk Label u elke keer wat nieuws te bieden!

Wij verwelkomen u graag in onze winkel om onze sfeer te beleven.

De winkel beschikt over prachtige sfeerkamers waar u inspiratie op kunt doen.

Loopt u gerust binnen of maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies.