Woonwinkel

De stijl in onze woonwinkel is puur, tijdloos en doorleefd en past in een stoer en landelijk interieur. Onze woonwinkel in Borne straalt gezelligheid, gastvrijheid, knusheid en warmte uit.

Woonwinkel

Aanbod

Het aanbod in de winkel is heel gevarieerd en we hebben constant verschillende unieke items in onze woonwinkel. Hierdoor ziet de winkel er telkens weer anders uit.

Door het gebruik van unieke meubels hebben wij elke keer wat nieuws te bieden. Dit maakt het leuk voor klanten om inspiratie op te doen en om regelmatig bij ons langs te komen.

 

Kwaliteit

Wij bieden unieke meubels aan, maar ook ambachtelijk gemaakte landelijke tafels geheel naar wens, stoere landelijke buffetkasten, gecapitonneerde stoelen en fauteuils in prachtige stoffen en kloostertafels met tekenen van de tijd.

Wij staan ook volledig achter deze meubels, omdat wij kwaliteit belangrijk vinden. Hierdoor ontstaan er bijzondere combinaties van stijlen en materialen die je alleen bij ons in de winkel ziet. We blijven continu op zoek naar mooie items en nieuwe meubels.

[hr color=”#e3e3e3″ style=”line” size=”1px”]

Stijlvolle Woonwinkel

Wij hebben meerdere sfeerkamers in onze woonwinkel stijlvol ingericht, zodat de klant zich kan verplaatsen in zijn eigen huis. De muren zijn geverfd met de prachtige krijt- en kalkverven die wij ter plekke met onze eigen mengmachine kunnen maken. Hiermee krijgt de woning een warme en gezellige uitstraling. Door de bijzondere en doorleefde meubels in eigen woning te plaatsen, aan te kleden met de bijzondere woonaccessoires die wij aanbieden, kan je de sfeer uit de winkel ook bij je thuis creëren.

Advies

Tevens kunnen wij (kosteloos) de klanten een compleet advies geven. Daarnaast nemen wij alle tijd om samen met de klant tot het ideale plaatje te komen. Dit kan voor een stoere en landelijke inrichting, maar ook landelijke inrichting met een strak of industrieel tintje. Dus neem gerust foto’s/plattegrond/sfeerplaatjes mee als je naar onze winkel komt.

Ideeën

Kom gezellig ideeën opdoen en sfeer te proeven. Wij zien het als uitdaging steeds weer iets unieks te creëren voor het interieur. Kom de nieuwste kleurstalen in onze knusse en gezellige koffiehoek bekijken. En zie hoe de tinten, verschillende houtsoorten en materialen bij elkaar staan.

Tip voor de lezers:

  • Veel mensen zetten veel te veel kleine spullen neer. Het is veel beter om één mooi groot item te gebruiken. Zo word je interieur veel mooier en rustiger.
  • Daarbij wordt er vaak gedacht dat witte muren een huis lichter en ruimer maken. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Juist door mooie contrasten te kiezen op de juiste muren, wordt een huis veel warmer en lijkt het absoluut niet kleiner.

– Denise

“Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.”