DSC 1449

Landelijke inrichting, hoe creëer je een landelijke woonkamer?

Je wilt graag een landelijke inrichting, maar welke meubels en accessoires zijn nou gaaf in een landelijke woonkamer?

Een landelijke inrichting en landelijke woonkamer stralen rust en warmte uit. En daar zijn we maar al te graag naar op zoek in deze hectische tijd. Landelijk interieur betekent eenvoud.

Wat is nu precies een landelijke inrichting?

Landelijk interieur

Materialen die passen bij een landelijke inrichting, moeten in de eerste plaats authentiek zijn. Hout is het hoofdmateriaal in een landelijk woonkamer. Creëer die warme en rustieke, doorleefde sfeer d.m.v. robuuste en houten meubels, houten vloeren en warme kleuren op de muren.

Wat karakteriseert landelijke woonkamer eigenlijk?

Een landelijke inrichting is een comfortabel interieur dat ruwe materialen combineert met een ongedwongen maar elegante stijl. Robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met natuurlijke materialen als oud, ruw en onbewerkt hout, wol, touw en natuursteen. De inrichting kenmerkt zichzelf als sober en stoer, gecombineerd met warme en zachte kalk- of krijtverf op de muren.

Door een paar prachtige eyecatchers in uw woonkamer te plaatsen krijgt u al snel het gewenste effect. Denk aan prachtige kruiklampen met linnen kappen, stenen potten met een paar prachtige magnoliatakken erin, accessoires van oud hout gecombineerd met bv een grote dadeltak en uiteraard stoere kussens, plaids en comfortabele stoelen en fauteuils in prachtige luxe stoffen.

Houdt uw interieur wel zo rustig mogelijk, anders verliest u de eenvoud en de sfeer. Beter een paar mooie en grote unieke stukken in uw woning te plaatsen, dan veel kleine spulletjes.

Landelijke meubels alleen maken sfeer niet

Sfeerbeeld Landelijk InterieurOok contrasten maken uw woonkamer bijzonder en spannend. Een gladde kast met een robuuste pot, een doorleefde tafel en een chique kroonluchter, een stoere fauteuil met een glazend kussentje. Zolang het maar rust en eenvoud uitstraalt, zo wordt het een prachtig geheel bij elkaar. Ook is ton-sur-ton prachtig. Een buffetkast in een tint lichter als de (kalkverf) muur. Dit straalt rust uit. De combinatie is uiteraard ook heel goed te maken!

WOONWINKEL IN BORNE: MET LANDELIJK LABEL

De uitstraling van Met Landelijk Label in Borne is puur, tijdloos en doorleefd. Dat stralen we ook uit op onze website en in onze woonwinkel. Met Landelijk Label staat voor een landelijk interieur met een sobere, doorleefde en stoere uitstraling.

Landelijke Woonkamer

Prachtige interieurs met landelijke meubels van oud hout, mooie krijt- en kalkverf, stoere accessoires van steen en hout in een prachtige doorleefde sfeer.

Een landelijke inrichting met stoere accessoires.
Een landelijke inrichting met stoere accessoires.

Onze kracht is o.a. maatwerk in oud grenen en eiken. Stoere kloostertafels, salontafels, sidetables en tv meubels met een robuuste en doorleefde uitstraling. Helemaal op maat gemaakt naar uw wens. Deze landelijke meubels zijn prachtig te combineren met de mooie stoelen, banken, fauteuils en buffetkasten die wij aan kunnen bieden.

“In een landelijke woonkamer zie je het teken der tijd terug”

Landelijke meubels van oud hout met tekenen van de tijd, maakt ons aanbod uniek. Hierdoor heeft Met Landelijk Label u elke keer wat nieuws te bieden. Wij zien het als uitdaging steeds weer iets unieks te creëren voor uw interieur. Wij verwelkomen u graag in onze winkel om onze sfeer te beleven. De winkel beschikt over prachtige sfeerkamers waar u inspiratie op kunt doen. Loopt u gerust binnen of maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies.

Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.

[btn text=”Kom kijken!” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Delen: