Meerpaal kopen

Een grove meerpaal kopen doe je bij Met Landelijk Label in Borne

Wil je graag een stoere grove meerpaal kopen? Met Landelijk Label in Borne heeft hele stoere verweerde meerpalen beschikbaar. Ze zijn erg grof en hebben jarenlang in het water gestaan. Alle meerpalen verschillen dan ook van elkaar, de ene heeft een andere kleur dan de ander. Dit maakt wel dat iedere meerpaal uniek is.

Een meerpaal kopen voor in een landelijk interieurEen oude meerpaal kopen

Wist je dat een meerpaal perfect past bij een landelijk interieur? Mocht je dus nog niet helemaal zeker weten of je een meerpaal wilt kopen, dan nodigen we je graag uit om een bij ons in de woonwinkel langs te komen om de meerpalen te bekijken in combinatie met een stoer en sober interieur. Daarnaast kunnen ze ook heel goed samen met landelijke meubels.

Wil je een meerpaal kopen? Wij hebben ze in verschillende maten!

[product_tag tags=”meerpaal”]

Afmetingen en eigenschappen

De meerpaal XL is ongeveer 30 x 30 x 135 cm. De kleinere variant is ongeveer 28 x 28 x 100 cm. Deze afmetingen kunnen echter afwijken aangezien elke meerpaal uniek is. Bovendien is het voor ons niet mogelijk om de meerpalen te verzenden, deze zijn namelijk heel erg zwaar. Wil je toch een meerpaal kopen? Dan willen we je verzoeken om langs te komen in onze winkel. Je kunt dan de unieke meerpaal uitzoeken die perfect past binnen jouw interieur.

Hoe verwerk je een meerpaal in je interieur?

De opties van meerpalen zijn eigenlijk onbeperkt. Indien je jouw creatieviteit de vrije loop laat gaan kun je ze in allerlei sfeerhoekjes verwerken. Of je er nu een stoere vaas opzet, of een gave kruiklamp, met een meerpaal past het altijd. Let er op dat het aanbod van onze meerpalen nog wel eens af wil wisselen. Deze ene keer krijgen we namelijk grove meerpalen binnen, en op een ander moment kunnen deze een stuk gladder ogen.

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een meerpaal in je woning?

Laat je dan vrijblijvend adviseren in onze woonwinkel. Je kunt hier meer lezen over de mogelijkheid van onze gratis interieuradvies. Indien je liever online inspiratie op wilt doen voordat je bij ons langs komt om een meerpaal te kopen, dan kun je eens binnenkijken bij onze tevreden klanten.

Ondere bezoeker bekeken ook:

Woonwinkel Overijssel | Landelijke Lampen | Industriële Meubels | Kloostertafels