Woonwinkel Overijssel – Dat is met Landelijk Label in Borne

Woonwinkel Overijssel, dat is Met Landelijk Label.

Welkom bij Met Landelijk Label, landelijke woonwinkel Overijssel. Onze winkel bestaat uit een groot aantal sfeerkamers, deze zijn stijlvol ingericht met onze landelijke, doorleefde en stoere meubels en woonaccessoires. De wanden zijn geschilderd met onze prachtige krijt- en kalkverf. Tevens laten wij zien dat unieke en doorleefde meubels heel goed samengaan met nieuwe meubels. Zo krijg je een mooi beeld van wat er mogelijk is en kun je volop inspiratie opdoen voor je eigen inrichting. Naast de inspiratie die je al op kunt doen door het rondkijken binnen onze sfeerkamers, geven wij graag vakkundig advies en nemen de tijd om samen met jou al je wensen door te nemen. Kwaliteit en persoonlijke benadering staan bij ons voorop.

Samengevat is de stijl in onze woonwinkel puur, tijdloos en doorleefd. Daarnaast straalt de winkel gezelligheid, gastvrijheid, knusheid en warmte uit.

Aanbod

Het aanbod in de winkel is heel gevarieerd en we hebben constant verschillende unieke items in onze woonwinkel. Daardoor ziet de winkel er altijd weer anders uit. Wanneer je het gebruik van unieke robuuste meubels en landelijke accessoires komt bekijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Dit maakt het leuk om inspiratie op te doen en dus regelmatig bij ons langs te komen.

Een kort overzicht van onze nieuwste producten

[btn text=”Bezoek de webshop” link=”https://metlandelijklabel.nl/webshop/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Kwaliteit

Wij bieden unieke meubels aan, maar ook ambachtelijk gemaakte landelijke tafels geheel naar wens. Tevens stoere landelijke buffetkasten, gecapitonneerde stoelen en fauteuils in prachtige stoffen en kloostertafels met tekenen van de tijd.

Ook staan wij volledig achter deze meubels, omdat wij kwaliteit belangrijk vinden. Omdat de keuze voor kwaliteit voorop staat, ontstaan er bijzondere combinaties van stijlen en materialen die je alleen bij ons in de winkel ziet. We blijven continu op zoek naar mooie items en nieuwe meubels.

Stijlvolle Woonwinkel in Overijssel

In onze woonwinkel hebben wij meerdere sfeerkamers landelijk en stijlvol ingericht, zodat je jezelf kan verplaatsen in je eigen huis. Daarnaast zijn de muren geverfd met de prachtige krijt- en kalkverven die wij ter plekke met onze eigen mengmachine kunnen maken. Mits je gebruikt maakt van deze verf zorgt je voor een woning met een warme en gezellige uitstraling. Door de bijzondere en doorleefde meubels in eigen woning te plaatsen, aan te kleden met de bijzondere woonaccessoires die wij aanbieden, kan je de sfeer uit de winkel ook bij je thuis creëren.

Advies

Tevens kunnen wij (kosteloos) de klanten een compleet advies geven. Daarnaast nemen wij alle tijd om samen met de klant tot het ideale plaatje te komen. Dankzij deze service komen wij samen tot een stoere en landelijke inrichting, maar ook landelijke inrichtingen met een strak of industrieel tintje. Dus neem gerust foto’s/plattegrond/sfeerplaatjes mee als je naar onze winkel komt.

Ideeën

Aangezien je het beste ideeën op kunt doen door zelf de sfeer te proeven, nodigen wij je graag uit voor vrijblijvend advies. Wij zien het als uitdaging steeds weer iets unieks te creëren voor het interieur. Wanneer je de nieuwste kleurstalen in onze knusse en gezellige koffiehoek bekijkt, zul je snel inspiratie op doen. Ook zie je dan hoe de tinten, verschillende houtsoorten en materialen bij elkaar staan.

Als je ons volgt op instagram, kom je regelmatig gave ideeën tegen! Instagram account van Met Landelijk Label.

Tip voor de lezers:
Terwijl een groot aantal mensen veel kleine spullen neerzetten in hun woning, is het veel beter om één mooi groot item te gebruiken. Zo wordt het interieur veel mooier en rustiger.
Daarnaast wordt er vaak gedacht dat witte muren een huis lichter en ruimtelijker maken. Echter ben ik het hier niet helemaal mee eens. Door middel van mooie contrasten op de juiste muren, wordt een huis veel warmer en lijkt het absoluut niet kleiner.
– Denise, Met Landelijk Label, Landelijke woonwinkel Overijssel

“Alsof de tijd heeft stilgestaan.. dat is Met Landelijk Label.”

Kom langs bij Met Landelijk Label, Woonwinkel Overijssel in landelijke en robuuste stijl.

[btn text=”Kom kijken” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Andere bezoekers bekeken ook:

Landelijke Meubels | Landelijke Lampen | Landelijke woonaccessoires | Industriële meubelen