Teakhouten meubelen zoals tafels, kasten en kleine teak meubels

Teakhouten meubelen zoals tafels, kasten en kleine teak meubelsTeakhouten meubelen, grote buffetkast.

Met Landelijk Label heeft een ruime keuze uit teakhouten meubelen. Het hout dat gebruikt is voor onze teak meubels is vaak gerecycled teakhout. Het gebruik van deze houtsoort geeft de meubelen een robuuste uitstraling.

Om de beste kwaliteit te garanderen van deze teak meubels worden de stukken hout die gebruikt worden handmatig en zeer zorgvuldig geselecteerd op afmeting en kwaliteit. Bovendien werkt teakhout niet veel, het zal dus weinig krimpen. Indien je specifiek op zoek bent naar een bepaalde soort kleur teak meubels raden we je aan om bij ons in de winkel de teakhouten meubelen te bekijken. Er kan namelijk een groot verschil in de kleur van het gebruikte hout zitten.

Zijn teakhouten meubelen landelijk of industrieel?

Teak meubels kunnen in zowel een landelijke als industriele stijl worden verwerkt. Indien het gaat om een landelijke look zijn de meubelen vaak alleen gemaakt van hout.

Mocht je op zoek zijn naar een industriele lijn, dan is het zeer waarschijnlijk dat je op zoek bent naar teak meubels met een stalen frame. Wil je meer lezen lezen of de soorten meubels? Lees hier meer over landelijke meubels, of bekijk de industriele meubels pagina voor meer informatie over deze stijl.

[product_tag tags=”teak”]

[btn text=”Bekijk alle meubelen” link=”https://metlandelijklabel.nl/product-categorie/landelijke-meubels/” tcolor=”#ffffff” thovercolor=”#ffffff”]

Algemene informatie over onze teakhouten meubelen

Je kunt bij ons terecht voor teak meubels. Al onze teak meubelen zijn gemaakt van eerste kwaliteit massief teakhout. Voor ons is het zeer belangrijk dat wij jou een kwalitatief hoogwaardig product kunnen leveren waarvan je nog vele jaren kunt genieten. Teakhouten meubelen zijn zeer gemakkelijk in het onderhoud en zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Bovendien is teak rijk aan natuurlijke oliën: deze dragen bij aan de duurzaamheid. Geen houtsoort combineert zoveel goede eigenschappen als teak.

Je kunt om verschillende redenen een teak meubelstuk kiezen. Een belangrijke reden is, dat het meubelstuk er uniek en prachtig uitziet, zo is er geen tweede van te vinden.

Kenmerken van teak:

  • teakhout is zeer duurzaam
  • het is oersterk
  • teakhout heeft weinig onderhoud nodig (evt groene zeep of licht opschuren)
  • teakhout werkt niet veel, dat wil zeggen dat het hout weinig krimpt
  • het teakhout voelt een beetje vettig aan, omdat er olieachtige stoffen in het hout zitten
  • het teakhout ruikt erg lekker
  • teakhout ziet er levendig uit, geen enkel stuk hout is hetzelfde, de variatie in kleur is groot

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s

Woonwinkel Overijssel | Landelijke Lampen | Industriële Meubels | Kloostertafels