Landelijke Meubels Overijssel - Met Landelijk Label

Sober wonen, puur en stoer bij Met Landelijk Label

Sober wonen begint bij Met Landelijk Label, breng puur en stoer naar jouw woning!

Sober wonen begint bij Met Landelijk Label, breng puur en stoer naar jouw woning! In dit artikel lees je hoe je een interieur sober en stoer maakt.

IMG 9536
Sober wonen begint bij Met Landelijk Label, breng puur en stoer naar jouw woning! Een impressie van een landelijke maar sobere inrichting.

Je wilt sober wonen? Wat past er bij een puur en stoer interieur?

Materialen die heel goed samengaan met sober wonen moeten in de eerste plaats authentiek zijn. Zo is hout een authentiek materiaal. Dus gaat het perfect samen met een puur en stoer interieur. Daarnaast is het gaaf om verschillende stoere en landelijke woonaccessoires te verwerken in een puur en stoer interieur.

[btn text=”Sober wonen inspiratie” link=”https://metlandelijklabel.nl/fotos-van-klanten/]

Wat karakteriseert puur en stoer?

Sober wonen begint met ruwe materialen in een elegante maar ongedwonen stijl. Meubelen die echt puur en stoer zijn, zijn ondere andere robuuste houten kasten en authentieke stoere kloostertafels. Deze landelijke meubelen kun je goed combineren met natuurlijke materialen zoals kalkverf of krijtverf voor op de muur.

Meubels alleen maken niet puur en stoer

Wist je dat contrasten je interieur bijzonder en spannend maken? Zet dan bijvoorbeeld gladde kast met een robuuste pot neer. Ook een doorleefde tafel met een chique kroonluchter past goed bij sober wonen. Kortom, als het rust en eenvoud uitstraalt, wordt het een prachtig puur en stoer geheel bij elkaar. Ook is ton-sur-ton geweldig! Een landelijke buffetkast in een tint lichter als de (kalkverf) muur. Dit is puur en stoer, maar straalt ook rust uit.

“In een puur en stoer interieur zie je het teken der tijd terug”

Bij Met Landelijk Label hebben we meubelen van oud hout met tekenen van de tijd, dit maakt het aanbod erg uniek. Tevens is ons assortiment erg variabel, zo hebben we dus bijna altijd wel wat nieuws te bieden voor wanneer je sober wilt wonen. Wij zien het altijd als uitdaging om weer iets unieks te creëren, en dat speciaal voor jouw interieur. Loop dus gerust eens binnen of maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies.

Alsof de tijd heeft stilgestaan, dat is Met Landelijk Label. Wist je dat je ons ook kunt volgen via onze Facebook pagina? Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe artikelen en tips!

[btn text=”Kom kijken!” link=”https://metlandelijklabel.nl/contact/]

Kom langs in onze sober wonen showroom!

Wil je sober wonen en inspiratie op doen? Twijfel niet langer en kom eens langs in onze showroom. Graag maken we dan een heerlijke kop koffie voor je klaar zodat je helemaal tot rust kunt komen en puur en stoer sfeer helemaal tot je kunt nemen.

Andere bezoekers bekeken ook:

Woonwinkel Overijssel | Landelijke Lampen | Industriële Meubels | Kloostertafels

Delen: